Πόσες Φορές με επισκεφτήκατε...!!

26 Μαΐ 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αναρχικοί έδειραν άγρια Αλβανούς, επειδή τους πέρασαν για "φασίστες"!!!

Πακιστανοί παρενόχλησαν τη γυναίκα των Αλβανών. Στην προσπάθειά τους να ζητήσει το λογαριασμό ο Αλβανός σύζυγος, θεωρήθηκε "φασίστας" και "ρατσιστής" από τους "αναρχικούς" της ΑΣΟΕΕ και ξυλοκοπήθηκε άγρια από αντιεξουσιαστές και λαθρομετανάστες!

Το αμάξι των Αλβανών μετά την επίθεση
Ένα ακόμη φαινόμενο βίας μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας συνέβη πριν από λίγη ώρα επί της οδού Πατησίων. Ομάδα μικροπωλητών «Πακιστανών και άλλων» μαζί με φοιτητές τα «έβαλαν» με ζευγάρι Αλβανών που επέβαινε σε ΙΧ. Σύμφωνα με δηλώσεις στο protothema.gr του θείου του ζευγαριού, αλλά και συνεπιβαίνοντα στο όχημα, οι τρεις τους είχαν σταματήσει απέναντι από την ΑΣΟΕΕ, προκειμένου να αγοράσουν παπούτσια και μια θήκη για κινητό.

Όλα ξεκίνησαν, όταν βγαίνοντας από το κατάστημα ένας αλλοδαπός πείραξε την γυναίκα του οδηγού του αυτοκινήτου οι οποίοι είναι αλβανικής καταγωγής. Αμέσως ο σύζυγος ζήτησε τα… ρέστα από τον άλλο αλλοδαπό επειδή του ενόχλησε την σύζυγο και διαπληκτίστηκαν. Τα αίματα άναψαν γρήγορα και μικροπωλητές έξω από την ΑΣΟΕΕ έσπευσαν για συμπαράσταση και για να υποστηρίξουν, προφανώς, τον συμπατριώτη τους.

Μόλις είδαν την φασαρία οι φοιτητές μέσα στην ΑΣΟΕΕ, πιθανώς γιατί νόμισαν πως επροκείτο για κάποια ένταση με εθνικιστές, μπήκαν και αυτοί στον καβγά για να βοηθήσουν τους μικροπωλητές με κράνη και με λοστούς, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του θείου του οδηγού του αυτοκινήτου.

Τότε, όρμησαν όλοι τους επάνω στο ζευγάρι,  χτυπώντας βίαια το αυτοκίνητο στο οποίο πρόλαβαν να μπουν με αποτέλεσμα το όχημα να υποστεί πολλές υλικές ζημιές και η γυναίκα με τον σύζυγο της να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς σε ποιά κατάσταση βρίσκονται, αλλά και σε ποιό νοσοκομείο διακομίστηκαν. 

Λόγω αυτού του συμβάντος η άνοδος και η κάθοδος της Πατησίων παρέμεινε κλειστή για περίπου μια ώρα. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι άμεση ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ επίσης στο σημείο έσπευσαν η ομάδα των ΜΑΤ και η ομάδα Ζ.
 
Σχόλιο Αρχαίου : Το είδατε το αμάξι των Αλβανών ;  εεεεε;; Εγώ για να αποκτήσω τέτοιο αυτοκίνητο πρέπει να δουλεύω 7 ζωές με τον μισθό που έπαιρνα και που παίρνω...!! Για να μας βάλει σε σκέψεις αυτό την σήμερον εποχή...!! Οσο για το περιστατικό ...αν δεν κάνουμε άμεσα κάτι για τους λαθρομετανάστες θα έχουμε πάντα τέτοια..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: