Πόσες Φορές με επισκεφτήκατε...!!

6 Απρ 2015

Ζητεί την απόσυρση υποδημάτων που έχουν στο πέλμα τους σχήμα του Τίμιου Σταυρού

iera synodos
Tην απόσυρση από την αγορά υποδημάτων που έχουν στο πέλμα τους το σχήμα του Τίμιου Σταυρού ζητάει με ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Η Σύνοδος θεωρεί ότι η συγκεκριμένη χρήση του σχήματος του Τιμίου Σταυρού «συνιστά βεβήλωση, εξύβριση, ασέβεια και προσβολή του Λυτρωτικού Συμβόλου της Ορθοδόξου Πίστεώς μας». Εκφράζει δε «τη δυσφορία, την αντίθεση και τον αποτροπιασμό της για την βέβηλη αυτή ενέργεια, εν όψει μάλιστα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και ζητεί την απόσυρση του συγκεκριμένου τύπου υποδημάτων από την αγορά».
Σημειώνεται ότι η Σύνοδος προχώρησε στην ανακοίνωση και τη διαμαρτυρία μετά από δημοσίευση στον ηλεκτρονικό τύπο φωτογραφιών για την κυκλοφορία των υποδημάτων.


Σχόλιο Αρχαίου Δεν θα αντέξω άλλο να διαβάζω αυτές τις βλακείες από την στιγμή που μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πρόσωπο προς τα έξω ενώ θα έπρεπε να ασχολούνται με σοβαρότερα προβλήματα όπως :
           α} Για την Παγκοσμιοποίηση και τον Διατροφικό Κώδικα  (Καμία δήλωση ...)
           β) Την παιδεία  ( καμία δήλωση ...όλα καλώς είναι κατά την γνώμη της Εκκλησίας)  
           γ) Να πάρουν ανοιχτά θέση για την ψηφιακή κάρτα με βέτο στην Ευρωπαϊκή Ένωση  αλλά ξέχασα ότι και αυτοί από εκεί πληρώνονται (π.χ. Βρυξέλλες ) [Που είσαι Χριστόδουλε ;!!! ]
           δ) Για τα αίσχη που γίνονται στην Συρία και τις αυτές χώρες στις οποίες σφάζονται Χριστιανοί Ορθόδοξοι σαν τα κοτόπουλα και κανένας δεν μιλάει..!! . ( Μούγκα στην στρούγκα ..!!)
          ε) Για τα ευτράπελα και τους διωγμούς που κάθε χρόνο βιώνουν οι Χριστιανοί στο Πετσί τους στους Αγίους Τόπους (Μούγκα στην στρούγκα και εδώ...)
         στ) Για τον  Τούρκο Πατριάρχη που έχει βάλει η Μυστική Αστυνομία της Τουρκίας στο Πατριαρχείο και που κάθε μέρα γλύφει στην κυριολεξία τους Τούρκους τάζοντας λαγούς με πετραχήλια στους Αλλόθρησκους .
         ζ) Για τις Θείες Λειτουργίες που έχουν τελέσει κατά καιρούς οι προηγούμενοι Αρχιεπίσκοποι ,πριν του Χριστόδουλου , με τον Πάπα Της Ρώμης σε καθολικές εκκλησίες.(Ακόμα και τώρα που μιλάμε γίνονται στο πνεύμα της αδελφοσύνης ...λένε ..! Τρομάρα τους μεγάλη) 
        η) Για την "δολοφονία" του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου ....!! (Εδώ πολλά ερωτηματικά αλλά γνωστές αλήθειες τις οποίες κρύβει εντέχνως η Εκκλησία για να μην δυσαρεστήσει μερικούς υψηλά ιστάμενους ....)
        θ) Για τις εικόνες που θέλουν να καταργήσουν από τα Νοσοκομεία , τους Δικαστικούς χώρους και τα σχολεία ...( εδώ μούγκα και πάλι στην στρούγκα ...μόνο μερικές δηλώσεις και αυτό ήταν όλο..)
        ι) Ίσως να σκέφτονται και το ενδεχόμενο να πολιτευτούν....(Θα το δούμε και αυτό λίαν συντόμως...)
        κ) Για τις εξομολογήσεις που για να πάρεις την απόφαση πρέπει πρώτα να κλείσεις ραντεβού λες και πας σε οδοντίατρο ...( εδώ πρέπει να υπάρχει ένα πλαίσιο από την Ιερά Σύνοδο που να επιτρέπει στους Ιερείς να τελούν το μυστήριο συχνότερα και να διαθέσουν κόσμο και όχι έναν για 30 άτομα όπως συνήθως γίνεται ...)
        λ) Για τους Ιερείς των διαφόρων Ενοριών που δεν ξέρουν τι ποίμνιο υπηρετούν ... (αν ο Παπάς τις Ενορίας σας στις μεγαλουπόλεις σας ξέρει ...ή κολλητός του είστε ή επίτροπος στην Εκκλησία.!)
        μ) Τα σκάνδαλα τύπου "Βατοπεδίου" και το ότι το άφησαν στα χέρια τις Ελληνικής Δικαιοσύνης χωρίς οι ίδιοι να καταδικάσουν τους υπεύθυνους ανεύθυνους Ιερείς που συνδιαλέχτηκαν ή που δυσφημίστηκαν (αδίκως ή δικαίως ) με το Ελληνικό Κράτος για τις παράνομες ανταλλαγές οικοπέδων.
        ν) Για την περιουσία τις εκκλησίας η οποία εν μέρη διαχειρίζεται από το Ελληνικό Κράτος και εν μέρη από την ίδια την Εκκλησία με αποτέλεσμα να τρώγονται σαν τα σκυλιά σε ξένο αχυρώνα. 
        ξ) Για τον υποτιθέμενο διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας που τόσο πολύ συζητιέται και μάλιστα κάτω από τα τραπέζια.. !!! (Όλα  για τα λεφτά γίνονται .. νομίζω; )    

                 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ...!! Ελεοοοοοοοοοοοοοος

            

1 σχόλιο:

ελληνων μαγειρεματα είπε...

Φιλε μου μαρεσει ο προβληματισμος σου....
Λαμογια ειναι..τι περιμενεις?