Πόσες Φορές με επισκεφτήκατε...!!

15 Οκτ 2009

Την γνώμη σας για το site του Αρχαίου..!!!

Είναι φοβερός...!!
Θα υπάρχει και συνέχεια..!!

7 σχόλια:

skatiasmenos είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...!!

skatoegkefalos είπε...

Kaloutsiki prospatheia..!!

Ανώνυμος είπε...

Einai poly endiaferon....
Giati omos auto to pseudonymo;

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΑΙΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ..ΑΡΧΑΙΟΥ!!ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ.. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΝΤ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ 10.000.0000 ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΩΝ..ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ..ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ..ΟΙ ΑΡΧΑΙΑΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ..ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΟΞΑΣ..ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΈΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΙΝΑΚΙΑ..ΑΣΟΡΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ" ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ SITE KAI TOY BLOG.ΠΧ..1.E-MAIL ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΈΛΟΝΤΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ..ΦΙΛΤΡΑ ΤΟΥ "ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ" ΤΟΥ SITE KAI TOY BLOG.
2.-ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο "ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ";ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ..

Arxaios είπε...

Να απαντήσω στον δεύτερο φίλο με ψευδώνυμο Anonymous .

Καταρχήν δεν μου έστειλες email , και αν το έκανες να είσαι σίγουρος ότι θα δημοσιεύονταν.
Υπάρχει όμως και η δυνατότητα να γράψεις ότι θέλεις στο blog χωρίς να βρίζεις κανένα και με κόσμιο τρόπο τον οποίο βλέπω ότι δεν τον έχεις .!

Επίσης να μην κρίνεις τους άλλους στο blog , ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ , διότι όποιος ποστάρει έχει και την ευθύνη αυτών που λέει και δεν γουστάρω να βρεθώ σε διαμάχη με μηνύσεις και άλλες τέτοιες ιστορίες.

Το blog είναι κόσμιο και απαιτεί απο τον φίλο συνταξιδιώτη του INTERNET να είναι και αυτός το ίδιο.
Μπορείς να πεις την γνώμη σου κόσμια.

Στείλε μου πάλι το email που ισχυρίζεσαι ότι δεν δημοσιεύτηκε. Αν το περιεχόμενο του όμως ήταν άπρεπο και έθιγε κόσμο θα σε παρακαλούσα να μην το στείλεις.

Υπάρχει και άλλη λύση για σένα ..αν δεν σου αρέσει το site τότε μην ασχολείσαι και αμα εσύ βρεις ΜΜΕ που να λες ότι θέλεις και ότι σου κατέβει στο κεφάλι και να σχολιάζεις με αυτόν τον τρόπο ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ στην ησυχία μας , άλλωστε αυτά που γράφω δεν πρόκειται ποτέ να τα καταλάβεις.
Πήγαινε αλλού να ξεσπάσεις. ΟΧΙ όμως εδώ.!

Braveheart είπε...

καλά που υπάρχουν τέτοια blogs και μας "ξεστραβώνουν"....