Πόσες Φορές με επισκεφτήκατε...!!

26 Ιουλ 2012

ΕΞΩ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ !!


ΕΞΩ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ !!

Είμαι ένας Έλληνας πολίτης .

Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτό που βλέπουν τα μάτια και ακούνε τα αυτιά , κοιτάτε γύρω σας , δείτε τα εγκλήματα που γίνονται καθημερινά ενάντια των πατριωτών μας.

Αναρωτιέμαι ποσό παρτάκιδες είστε όλοι σας και λέω όλοι σας γιατί εσείς τους ξαναβγάλατε άρα είστε και εσείς εγκληματίες από την στιγμή που άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από την αδυναμία να αντεπεξέλθουν στην οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει είτε χάνοντας την δουλεία τους ή ακόμα και από την αδυναμία να αντέξουν αυτήν την τραγική κατάσταση να μην έχουν να θρέψουν τα παιδιά τους την οικογένεια τους ή ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό τους.

Είστε και εσείς συνένοχοι από την στιγμή που δεν αντιδράτε που απλά κοιτάτε την πάρτη σας μόνο και μόνο για να μην χάσετε την ξεφτιλισμένη σύνταξη που σας προσφέρουν, ανήθικοι γιατί κοιτάτε μόνο το τομάρι σας και τίποτα άλλο.

Ναι σας θεωρώ εγκληματίες του καναπέ και των πληκτρολογίων της καλοπέρασης αρκεί να μην χάσετε το ελεεινό πιάτο με το φαγάκι σας όταν στα νοσοκομεία πεθαίνουν άνθρωποι επειδή δεν μπορούν να πάρουν την απαραίτητη θεραπεία τους επειδή κάποιοι κόπανοι με στιλ αποφάσισαν ότι τα νοσοκομεία πρέπει να λιγοστέψουν οι εντατικές να κλείσουν τα χειρουργεία να κλείσουν τα υλικά να εκλείψουν, ότι αυτό που ονομάζετε κράτος είναι ένα πορνείο γεμάτο κοκότες και κίναιδους που σκοπό έχουν να ευχαριστήσουν τους τοκογλύφους και τις τράπεζες.

Τι θα πείτε στα τρία παιδιά που πέθαναν λόγο ελλείψεων, στους φονευθέντες Έλληνες και όχι αυτόχειρες κατ εμέ;
Θα τους πείτε ότι είστε ανθρωπάκια ανάξια της ιστορίας μας που ο φόβος των κατευθυνόμενων μέσων ενημέρωσης σας έκανε να κάνετε το ίδιο λάθος για 3 φορά αίσχος .
Αναρωτιέμαι τι θα πείτε στα παιδιά σας όταν χρειαστεί να τα πατέ για εξετάσεις σε κάποιο νοσοκομείο και δεν θα έχουν ούτε σύριγγα για να πάρουν αίμα.

Ελεεινά ανθρωπάρια ξεφτιλισμένοι νενέκοι απολογηθείτε για την βλακεία σας και την κουτοπονηριά σας όταν σε λίγο καιρό γίνει κάποιο ατύχημα και θα χρειαστείτε εντατική και δεν θα υπάρχει παρά μόνο σε ιδιωτικά ιδρύματα έναντι αδρής αμοιβής και δεν θα μπορείτε να την καταβάλετε.

Πολλοί από εσάς πριν λίγο καιρό φωνάζατε για κρεμάλες για τους 300 αλλά δεν φτάνουν 300 κρεμάλες χρειάζονται πολλές περισσότερες.

Καταστρατήγησαν το σύνταγμα και δεν νοιαστήκατε κάνεις από εσάς, που ήσασταν δεν ζούσατε εδώ;
Καλά έλεγε ο άγιος Αναστάσιος ο Σιναΐτης λοιπόν είχε δίκιο, όταν έκανε διάκριση μεταξύ δικαίων αρχόντων κατά την καρδιά τού Θεού, ή αναξίων αρχόντων κατά την καρδιά των ανθρώπων. Είχε δίκιο όταν έλεγε ότι ο Θεός θέτει τους άρχοντες, είτε κατά την καρδιά Του σε έναν δίκαιο λαό, είτε κατά την καρδιά τους, σε έναν λαό διεφθαρμένο. Είχε δίκιο όταν έλεγε ότι αυτό το κάνει για να τους διαπαιδαγωγήσει και να τους οδηγήσει στη μετάνοια. Είχε δίκιο όταν έλεγε, ότι κατά τον Νόμο τού Θεού, ο Θεός θα έδινε ανάξιους άρχοντες σε ανάξιο λαό. Είχε δίκιο σε όλα!

Ναι γιατί τελικά ήμαστε διεφθαρμένοι μέχρι το κόκαλο αρκεί να μην χαλάσει η γυάλα που μας περιβάλει.

Αρχάγγελος

Σχόλιο Αρχαίου : Αρχάγγελε φίλε μου , πόσο δίκιο έχεις ....!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: