Πόσες Φορές με επισκεφτήκατε...!!

26 Ιουλ 2012

Η φωτογραφία της εβδομάδας..



Αν σου αρέσει, κοινοποίησε το

Ο Τούρκος αρχιφασίστας Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αρχηγός του κόμματος ΜΗΡ, στους δρόμους της Ξάνθης, κάνοντας το σήμα των Γκρίζων Λύκων (η φωτογραφία απο την εφημερίδα Μαχητής).

Για όσους πιθανώς δεν το γνωρίζουν, το...  ΜΗΡ είναι το κόμμα του παντουρανισμού (ιδρυθέν απο τον Τουρκές το 1969), η νεολαία του οποίου είναι γνωστή ώς "Γκρίζοι Λύκοι" κι ευθύνονται για εκατοντάδες δολοφονίες και τρομοκρατικές επιθέσεις, μεταξύ άλλων η δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και πάμπολες δασικές πυρκαγιές στην χώρας μας.
Τι ακριβώς έκανε στην Ξάνθη o Mπαχτσελί.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του επισκέφτηκε γνωστό εστιατόριο όπου γευμάτισε με βουλευτές του κόμματός, στελέχη του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και Τούρκους δημοσιογράφους.
Κατόπιν επισκέφθηκε το γραφείο του ψευδομουφτή Α.Μετέ και την -δυστυχώς για τους εγκάθετους της Άγκυρας και τον ΣΥΡΙΖΑ- παράνομη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»όπου μίλησε μάλιστα σε πλήθος κόσμου.
Μεταξύ των παρεβρισκομένων οι: πρώην βουλευτές Τσετίν Μάντατζη, Αχμέτ Φαϊκογλου, ο Δήμαρχος Μύκης Τσουκάλ Μουσταφά, ο αντιδήμαρχος Αβδήρων κ.Μπιρόλ. Ανάμεσα στους διάφορους σταθμούς της περιοδείας το χωριό Μέγα Δέρειο, όπου ορισμένοι τουρκόφρονες τον υποδέχτηκαν με....οθωμανικά εμβατήρια, ο Δήμος Αρριανών, το μνήμα του Σαδίκ και φυσικά η σφηκοφωλιά του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής.


Κάθε βήμα του αρχηγού του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) ήταν μια προσχεδιασμένη πρόκληση προς το Ελληνικό κράτος και την παρουσία του στην ακριτική Θράκη, λίγα μόνο 24ωρα μετά απο την συνάντηση Αβραμόπουλου-Νταβούτογλου.


Αλήθεια για ποιόν λόγο αποφασίσατε να μεταβείτε στην Τουρκία στην πρώτη σας επίσκεψη στο εξωτερικό κ.Αβραμόπουλε;

Τι εικόνα εκπέμπει προς τα έξω ΥΠΕΞ που χαμογελάει σαν χάνος την ίδια στιγμή που αμφισβητείται εμπράκτως η εθνική κυριαρχία της χώρας του;

Γιατί αποφεύγετε να δημοσιεύσετε τις ανωτέρω αβροφροσύνες στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ;

Γιατί επετράπει η επίσκεψη του προκλητικού φασίστα Μπαχτσελί;

Γνωρίζετε ότι οι παρακρατικοί Γκρίζοι Λύκοι ευθύνονται μεταξύ άλλων για την δολοφονία Ισαάκ Σολωμού και για πάμπολες καταστροφικές πυρκαγιές στην χώρα μας;

Γνωρίζετε ότι βουλευτές του περιοδεύοντα νεο-οθωμανού χαρακτηρίζουν εδάφη του κράτους που εκπροσωπείτε ώς «τουρκικά εδάφη από την εποχή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή»;

Ποιά θα είναι η αντίδραση της Ελληνικής κυβέρνησης στις ανωτέρω προκλήσεις, ακόμα ένα νερόβραστο "διάβημα διαμαρτυρίας";

Θα ξυπνήσετε απο τον λήθαργο σας επιτέλους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: