Πόσες Φορές με επισκεφτήκατε...!!

31 Αυγ 2012

Γέμισαν οι βιβλιοθήκες του Καναδά με Σκοπιανή Προπαγάνδα!!!


proksenos alytrotikos xartis2 Γέμισαν οι βιβλιοθήκες του Καναδά με Σκοπιανή Προπαγάνδα!!!
130 τόμους Σκοπιανής “Λογοτεχνίας” φρόντισαν να μοιράσουν στις μεγαλύτερες δημόσιες βιβλιοθήκες του Καναδά από κοινού ο γνωστός Γενικός Πρόξενος των Σκοπίων στο Τορόντο μαζί με την Σκοπιανό-Καναδική “Ιστορική” Εταιρεία.
Έτσι οι Καναδοί που θα επισκεπτούν τις δημόσιες βιβλιοθήκες στο Τορόντο, Windsor αλλά και τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες στην Οττάβα και το Μόντρεαλ θα έχουν την σπάνια ευκαιρία να γνωρίσουν της Σκοπιανούς “Λογοτέχνες” που έζησαν ακόμα και πριν 1,000 χρόνια, όπως διατείνονται τα ΜΜΕ των Σκοπίων.
Ο Γ. Πρόξενος των Σκοπίων, είχε πρωταγωνιστήσει μερικούς μήνες πριν, στην αποκάλυψη που είχαμε κάνει  με Σκοπιανούς διπλωμάτες και αλυτρωτικούς χάρτες της λεγόμενης “Μεγάλης Μακεδονίας”. Γαλουχημένος άλλωστε με το όραμα της «μεγάλης Μακεδονίας» αν και διπλωμάτης, δεν δίσταζε να το προβάλει δημόσια και σε Ιστοσελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης.
Σε σοβαρές χώρες το ζήτημα με διπλωμάτες να προκαλούν  με τόσο σκανδαλώδη τρόπο στηρίζοντας άθλιες αλυτρωτικές βλέψεις σε βάρος γειτονικών χωρών, θα είχε πάρει απίστευτες διαστάσεις. Στην Ελλάδα οι αρμόδιοι φορείς φρόντισαν για μιά ακόμα φορά όμως να διαφημίσουν το πόσο ακατάλληλοι και επικίνδυνοι είναι.
Στην περίπτωση του, όπως και στις υπόλοιπες που αφορούν τις επεκτατικές βλέψεις των Σλάβων των Σκοπίων, το Υπουργείο Εξωτερικών αρκέστηκε στην γνωστή τραγελαφική απάντηση.
Σειρά αναμένεται να πάρουν, όπως είχαμε τονίσει και παλιότερα, οι μεγάλες βιβλιοθήκες  σε ΗΠΑ, Αυστραλία, σε Ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στις Κολομβία, Περού, Μεξικό, Κούβα, Βραζιλία, Αργεντινή, Κύπρος (Λευκωσία), το Λίβανο, τη Συρία, το Ιράν, το Ιράκ, το Πακιστάν, το Μαρόκο, Γκάνα, Κένυα, τη Νότια Αφρική, Τανζανία, τη Ζιμπάμπουε, τη Νιγηρία, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, τη Σρι Λάνκα, Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες.

Σχόλιο Αρχαίου : Κοιμήσου ήσυχα Ελλαδίτσα....!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: