Πόσες Φορές με επισκεφτήκατε...!!

12 Μαρ 2012

ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Πισίνα, κήποι με τροπικά φυτά και ένα -υπο κατασκευή- εκκλησάκι. Όλα αυτά μέσα στην υπερπολυτελή βίλα που είχε φτιάξει η 55χρονη υπάλληλος του ΙΚΑ η οποία εμπλέκεται στο κύκλωμα απάτης σε βάρος του ιδρύματος.
'Ηταν τόσα τα χρήματα που κέρδιζαν από το μεγάλο κόλπο που τους επέτρεπαν να φτιάχνουν βίλες και να αγοράζουν υπερπολυτελή αυτοκίνητα. Το εκκλησάκι το ήθελε για να παριστάνει το ηθικό στοιχείο. Η 55χρονη, υπεύθυνη του τμήματος παροχών του ΙΚΑ Καλλιθέας, θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στη μεγάλη απάτη και είναι η γυναίκα που στο σπίτι της βρέθηκαν τα 967.000 ευρώ κρυμμένα σε κουτιά από βρεφικές πάνες ενώ η ίδια είναι ιδιοκτήτρια πανάκριβων αυτοκινήτων.
ypallilos_ika-2-naiΌπως αποκαλύπτει το «Βήμα», το ακίνητο στον Βαρνάβα αγοράστηκε από την 55χρονη πριν από μερικά χρόνια, εγκαταλελειμμένο και σε κακή κατάσταση, τα τελευταία χρόνια όμως κατέβαλε τεράστια ποσά για την ανακαίνισή του.
Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που έκαναν έλεγχο στο σπίτι ανέφεραν ότι έμειναν «έκπληκτοι από την πολυτέλεια αυτής της εξοχικής κατοικίας, που ανήκε σε μία εν ενεργεία υπάλληλο του ΙΚΑ και σε έναν συνταξιούχο του δημοσίου».

Κάποιος πόστερ με το όνομα j_p_hellas είπε : το εκκλησάκι χρειάζεται για να πάρεις ρεύμα όταν είναι αυθαίρετο, υπάρχει νομος που δινει ρευμα σε ολες τις εκκλησιες, παρεκκλισια, οπου και εαν ειναι αυτα, εντος ή εκτος σχεδιου περιοχη, δηλαδή χτίζεις το εκκλησάκι, κάνεις αίτηση για ρεύμα και αφού έρθει τότε χτίζεις ένα μεγάλο τοίχο να μην μπορεί να μπει κανένας για έλεγχο, και μετά χτίζεις το αυθαίρετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: