Πόσες Φορές με επισκεφτήκατε...!!

26 Φεβ 2012

«Δε θα τους αφήσουμε να μας σκοτώσουν. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!»


Ολόκληρη η κοινωνία αγκαλιάζει την πρωτοβουλία της αγανακτισμένης μάνας που καλεί τον κόσμο σε διαδήλωση, την Τρίτη στις 6μμ στο Σύνταγμα, κατά των φαρμάκων-δολοφόνων που θέλουν να μας «ταΐζουν» οι τροϊκανοί.


Ο κόσμος εκφράζει την οργή του, τόσο στη σελίδα του facebook την οποία δημιούργησε η συμπατριώτισσά μας που αποφάσισε να μας καλέσει όλους σε δυναμική αντίδραση, προκειμένου να προστατεύσουμε το μέλλον και την Υγεία των παιδιών μας, όσο και στα μέσα που δημοσίευσαν σχετικά ρεπορτάζ.

Εκατοντάδες Ελληνες καταγγέλλουν την πρόθεση της τρόικα να εξαφανίσει τα ποιοτικά ελληνικά φάρμακα από τα ράφια φαρμακείων και νοσοκομείων και δηλώνουν ότι θα είναι εκεί, στο Σύνταγμα, την ώρα που οι 300, έρμαια των αποφάσεων των ξένων, θα ψηφίζουν τη θανατική μας καταδίκη.

Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

Είμαστε τα πειραματοζωα τις οικονομιας , του ψεκασμου,τις βιας,τον εμβολιων ,τον φαρμακων και σε λιγο καιρο του φαγητου....ποσο θα αντεξουμε ελληνα!!!!!!!

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ

Μακαρι να μην περασει ειλικρινα.Ξερετε ομως τι πιστευω?Θα περασει και πολυ απλα οι 300 θα μας γραψουνε οπως τοοοοοσες φορες που εχουμε μαζευτει απ εξω απ την βουλη και πανταψηφιζουνε λες και ζουνε αυτοιοι 300 στην χωρα.Ο σοφος λαος μας λεει οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος.Αν καταλαβαινετε τι εννοο.Με τι φωνες δεν γινεται τιποτα δυστυχως.Αυτοι ειναι ζωα και δεν καταλαβαινουνε.Μακαρι ειλικρινα να βγω λαθος μακαρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: