Πόσες Φορές με επισκεφτήκατε...!!

26 Φεβ 2012

ΠΓΔΜ: Και στις πινακίδες ΙΧ το «Μακεδονία»… Μήπως να στείλουμε καμιά ταξιαρχία...?

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα πλέον οι Σκοπιανοί και φροντίζουν… εν χορδές και οργάνοις, να διαθέσουν τη διάθεση των νέων πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων με την ένδειξη «ΜΚ». Οι νέες πινακίδες διατίθενται για τις νέες ταξινομήσεις οχημάτων, όχι τα παλιά αυτοκίνητα.
Η επίσημη δικαιολογία της υπουργού Εσωτερικών είναι ότι προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια αφού εκδίδονται βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων. Όπως αναμενόταν, το θέμα καλύφθηκε ευρύτατα από τα ΜΜΕ των Σκοπίων, ενώ ο Τύπος ασχολήθηκε με το αν η Ελλάδα θα επιτρέπει την είσοδο οχημάτων με πινακίδες «ΜΚ».
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η λύση θα είναι να βάζει… αυτοκόλλητα «FYRΟM», σε εφαρμογή του σχετικού Μνημονίου της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995… Δεν θέλει και πολύ φιλοσοφία για να κατανοήσει κανείς ότι πέραν του όποιου υπαρκτού ζητήματος ασφαλείας, η ενέργεια αξιοποιείται δεόντως από τους Σκοπιανούς οι οποίοι σπεύδουν να εισαγάγουν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όπου και όπως μπορούν, ίσως διαισθανόμενοι ότι οι διεθνείς πιέσεις έχουν στραφεί πλέον προς την πλευρά τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: