Πόσες Φορές με επισκεφτήκατε...!!

23 Ιουν 2012

Ο Φράγκος Φραγκούλης, υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει σχέδιο για αντιμετώπιση συμμοριών σε ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας

Απίστευτο ρεπορτάζ δημοσιεύεται στο εβδομαδιαίο περιοδικό Pressing για κρυφό σχέδιο του υπουργείο Εθνικής Άμυνας για αντιμετώπιση συμμοριών και θερμού επεισοδίου με την Τουρκία.

«Ένας Φράγκος απέναντι στα καλάσνικοφ και τους Τούρκους».

Το περιοδικό Pressing που κυκλοφόρησε εχθές στα περίπτερα έχει ένα ρεπορτάζ για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας που μας άφησε άφωνους! Η έκπληξη του απλού αναγνώστη είναι τεράστια καθώς διαπιστώνει ότι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχουν οργανωθεί ολόκληρα σχέδια έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπιστούν 10.000 άτομα που ανήκουν σε ένοπλες συμμορίες και έχουν στην κατοχή τους καλάσνικοφ.

Το ρεπορτάζ μάλιστα του περιοδικού αναφέρεται σε έντονο παρασκήνιο για την τοποθέτηση του Φράγκου Φραγκούλη στο υπουργείο, διαλόγους με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με αρχηγούς κομμάτων, όπως επίσης και για θερμό επεισόδιο του πραγματοποιήθηκε κοντά στην Ψέριμο.

Το Pressing υποστηρίζει ότι ο Φράγκος Φραγκούλης τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση για ακριβώς αυτό το λόγο, δηλαδή για την κρίσιμη ώρα της κρίσης. Πάντως όπως και να έχει, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα έχουμε να συζητάμε πολλά. 
Σχόλιο Αρχαίου : Αρχηγέ βάστα γερά....!! Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε στην Χώρα μας.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: