Πόσες Φορές με επισκεφτήκατε...!!

9 Ιουν 2012

Ξεχασμένες ασθένειες επιστρέφουν λόγω λαθρομετανάστευσης



Αν σου αρέσει, κοινοποίησε το

Ξεχασμένες ασθένειες επιστρέφουν λόγω λαθρομετανάστευσης
Διάβασα στον τύπο την παρακάτω είδηση: Ψεκασμοί για αντιμετώπιση της ελονοσίας στη Σκάλα Λακωνίας - Κλειστά τα σχολεία.
«Ψεκασμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, σε όλες τις σχολικές μονάδες, πραγματοποιούνται σήμερα στην Σκάλα Λακωνίας, για την αντιμετώπιση της ελονοσίας. Τα σχολεία είναι κλειστά και θα επαναλειτουργήσουν, μετά την ολοκλήρωση της δράσης του φαρμάκου. Όπως επισημαίνεται από τον δήμο Ευρώτα, οι ψεκασμοί είναι απολύτως απαραίτητοι για την επιτυχή έκβαση και προστασία από την ελονοσία. Επίσης, το Σάββατο 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν αεροψεκασμοί με ελικόπτερο, στη περιοχή του κάμπου Τριννάσου και Έλους στη Λακωνία, με χρήση εγκεκριμένων φαρμάκων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».
Αλήθεια, γιατί γίνονται όλα αυτά; Γιατί κινδυνεύουμε εμείς και τα παιδιά μας να κολλήσουμε ελονοσία, εν έτει 2012, σε μια ευρωπαϊκή χώρα; Πως επανεμφανίστηκε αυτή η φοβερή ασθένεια στην Ελλάδα 60-70 χρόνια μετά την εξαφάνισή της; Η απάντηση είναι εύκολη: Την έφεραν οι λαθρομετανάστες από την Ασία. Οι λαθρομετανάστες που ήρθαν απρόσκλητοι στην πατρίδα μας.
Σε σχεδόν δύο βδομάδες ξαναγίνονται εκλογές. Χρέος όλων των Ελλήνων που δεν θέλουν να ζουν με το φόβο ότι αυτοί και τα παιδιά τους θα κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να κολλήσουν τέτοιες φοβερές ασθένειες, είναι να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή. Για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: