Πόσες Φορές με επισκεφτήκατε...!!

9 Ιουν 2012

Rothschild και Rockefeller ενώνουν δυνάμεις..!Αν σου αρέσει, κοινοποίησε το

 
Δύο από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες δυναστείες του πλανήτη αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σχηματίσουν στρατηγική συνεργασία. 
Πρόκειται για το εισηγμένο επενδυτικό trust του Λόρδου Jacob Rothschild και τη Rockefeller Financial Services του David Rockefeller, που κατέληξαν στο ιστορικό deal που πρόκειται να γεννήσει πιθανόν τη νέα ισχυρότερη επενδυτική εταιρεία του κόσμου.


Συγκεκριμένα, η RIT Capital Partners θα αγοράσει το 37% του ομίλου των Rockefeller για...  άγνωστο ποσό, αποκτώντας έτσι και πρόσβαση στην αμερικανική αγορά.

Όπως αναφέρουν οι Financial Times, στόχος της συμμαχίας είναι να δημιουργηθούν επενδυτικά ταμεία μέσω εξαγορών στις οποίες θα προβούν από κοινού, ενώ μαζί θα αναλάβουν και τη μη εκτελεστική διοίκηση.

Οι συζητήσεις γι' αυτήν τη συνεργασία ξεκίνησαν σε μία συνάντηση που έγινε προ διετίας, όταν ο κ. Rockefeller παρουσίασε στον Λόρδο Rothschild τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου στις ΗΠΑ Reuben Jeffery. Έναν χρόνο αργότερα, σε συνάντηση στο γραφείο του Λόρδου Rothschild στο Spencer House στο Λονδίνο ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις. 
 
Σχόλιο Αρχαίου :  Αλήθεια το ιδρυμα Rothschild γιατί καίγεται τόσο πολύ να προωθεί τον Τσίπρα μέσω Liberation και άλλων ξένων ΜΜΕ;;;; Οι Ιλλουμινάτοι ενώνονται και γιγαντώνονται...Μήπως τελικά οι Ορθόδοξες προφητείες θα βγουν αληθινές ; .....για να δούμε.! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: